Ascunzatoare. Hotii aruncau actele de identitate ale victimelor in acelasi canal O banda specializata in jefuirea soferitelor a fost anihilata de politistii Sectiei 2. Cei patru urmareau masinile straine conduse numai de femei si, cand acestea oprea
Ascunzatoare. Hotii aruncau actele de identitate ale victimelor in acelasi canal O banda specializata in jefuirea soferitelor a fost anihilata de politistii Sectiei 2. Cei patru urmareau masinile straine conduse numai de femei si, cand acestea opreau la semafor, spargeau geamul lateral din dreapta si luau posetele de pe scaun. Pe baza descrierilor facute de victime, anchetatorii au stabilit un cerc de suspecti si, dupa aproximativ o luna, au probat ca jafurile sunt comise de patru tineri, cu varste cuprinse intre 17 si 21 de ani. Oamenii legii au reusit sa prinda, momentan, numai trei dintre acestia, unul reusind sa fuga. Politistii sustin ca la unul dintre talhari s-a gasit inclusiv celularul ultimei victime. Tinerii au recunoscut ca i-au aruncat actele intr-un canal de pe strada Moxa, iar poseta au aruncat-o pe acoperisul unei cladiri din apropiere. In canalul respectiv talharii aruncau, de fapt, toate actele de identitate ale victimelor lor. Anchetatorii banuiesc ca banda a organizat, pana acum, cel putin opt jafuri de acest gen.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.