STEAUA - Oferte pentru Karamyan si Ljubinkovici
Din cauza rateurilor comise in negocierile cu cativa fotbalisti straini, conducatorii ros-albastrilor s-au reorientat catre jucatorii reprezentativi din Liga 1. Principala tinta a Ste
STEAUA - Oferte pentru Karamyan si Ljubinkovici
Din cauza rateurilor comise in negocierile cu cativa fotbalisti straini, conducatorii ros-albastrilor s-au reorientat catre jucatorii reprezentativi din Liga 1. Principala tinta a Stelei o reprezinta transferul mijlocasului armean al lui Poli Timisoara, Artiom Karamyan, care mai fusese dorit in Ghencea inca din perioada cand evolua pentru Rapid. Din cate se pare, stelistii au demarat si negocierile cu FC Vaslui pentru mijlocasul ofensiv sarb, Marko Ljubinkovici. TENTATIVE. Patronul Gigi Becali a demarat deja discutiile cu omologul sau de la Poli, Marian Iancu, iar acesta ar fi cerut un timp de gandire, desi oficial a negat tratativele. “Nu se pune problema plecarii acestui jucator la echipa bucuresteana”, a declarat ieri boss-ul banatean. Steaua ar fi dispusa sa plateasca pentru Karamyan in jur de 1,5 milioane de euro. De asemenea, ros-albastrii mai sunt interesati de mijlocasul Vasluiului, Marko Ljubinkovici, pentru care se pare ca Steaua ar oferi doua milioane de euro. Pe de alta parte, conform cotidialului El Pais, atacantul columbian dorit in Ghencea, Jose Moreno, se antreneaza in prezent cu echipa America de Cali. Altfel, cotidianul britanic The Guardian a scris ieri ca Aston Villa e dispusa sa ofere 6,7 milioane de euro pentru stoperul Stelei, Dorin Goian. De asemenea, ziarul Birmingham Mail noteaza ca “Goian, desi fundas, are reputatie de marcator si e dorit de managerul Martin O' Neill in locul lui Gary Cahill”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.