La cateva zile dupa ce a declarat ca de acum incolo va aduce la Arsenal numai tineri englezi, Arsene Wenger l-a convins pe Viaceslav Dimtriev, un rus de 17 ani de la Torpedo Moscova, sa se alature tunarilor. La cateva ore dupa ce oficialii dinamovis
La cateva zile dupa ce a declarat ca de acum incolo va aduce la Arsenal numai tineri englezi, Arsene Wenger l-a convins pe Viaceslav Dimtriev, un rus de 17 ani de la Torpedo Moscova, sa se alature tunarilor. La cateva ore dupa ce oficialii dinamovisti au anuntat ca nu vor mai aduce jucatori straini, deoarece acestia sunt interesati numai de bani, “cainii” l-au transferat pe estonianul Vladislav Gussev. Nimeni nu intelege ce este in capul acestor oameni din fotbal, care uita de la mana pana la gura. Spun una si fac cu totul alta si, ce e mai grav, nici macar nu incearca sa motiveze in vreun fel contradictia dintre vorba si fapta. Se fac ca ploua. De parca nu gura lor ar fi facut anunturi definitive.

Oricat s-ar munci Wenger si “militienii” sa se puna intr-o postura ridicola, ei nu reusesc sa il intreaca pe Gigi Becali, campionul contradictiilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.