De la ora 18.50, HBO difuzeaza un concert semnat Kylie Minogue (foto). Pe Pro TV, de la ora 20.30, urmariti filmul de aventura „Comoara din spatele cartilor 2“. Pe Viasat History, este difuzat documentarul „Incoronarea unei regine&
De la ora 18.50, HBO difuzeaza un concert semnat Kylie Minogue (foto). Pe Pro TV, de la ora 20.30, urmariti filmul de aventura „Comoara din spatele cartilor 2“. Pe Viasat History, este difuzat documentarul „Incoronarea unei regine“, in premiera, de la ora 21.00. Incoronarea reginei Elisabeta a II-a la Westminster Abbey, in Londra, a fost cea mai somptuoasa ceremonie regala vazuta vreodata in Marea Britanie si inceputul unei noi ere. Discovery Channel ii poarta pe telespectatori intr-o misiune virtuala in viitor, spre o planeta imaginata pana in cele mai mici detalii de cei mai mari oameni de stiinta ai vremii. De la ora 21.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.