Bucurestiul va gazdui pe 29 martie un nou meci pentru titlul mondial la box profesionist, gratie lui Rudel Obreja, dar si datorita implicarii financiare a Primariei Capitalei.

Partida pentru titlul mondial la categoria semigrea, versiunea
Bucurestiul va gazdui pe 29 martie un nou meci pentru titlul mondial la box profesionist, gratie lui Rudel Obreja, dar si datorita implicarii financiare a Primariei Capitalei.

Partida pentru titlul mondial la categoria semigrea, versiunea WBC, dintre Adrian Diaconu si Chris Henry este evenimentul primaverii pentru Romania. Programata inaintea campaniei electorale pentru alegerile locale, gala poate fi transformata
intr-o tribuna cu ajutorul careia unii oameni politici sa mai castige voturi. Inainte de plecarea in Mexic, unde
s-a stabilit detaliile acestui meci, presedintele FRB Rudel Obreja s-a intalnit cu primarul Capitalei, Adriean Videanu, care a afirmat ca municipalitatea va sustine financiar organizarea la Bucuresti a meciului lui Diaconu. La mijloc sunt aproximativ 3.000.000 de euro, bani necesari pentru organizarea unui astfel de eveniment sportiv.
Devenit brusc pasionat de nobila arta, primarul Adriean Videanu a declarat ca nu toti banii vor veni de la buget, o buna parte urmand sa fie acoperita de sponsori.

„Ar sari lumea in capul nostru daca am suporta noi toate cheltuielile, asa ca prima ria va asigura aproximativ jumatate din bugetul necesar. Asta inseamna maximum un milion si jumatate de euro. Pentru restul sumei am promisiuni de la anumiti sponsori”, a declarat Videanu.
Nu toti consilierii locali sunt foarte incantati de aceasta initiativa, considerata una cu iz de campanie electorala. Precedente in acest sens exista.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.