Samsung Electronics, cel mai mare producator de cipuri de memorie pentru calculatoare, camere video si playere muzicale, a inregistrat anul trecut un profit net de 7,93 miliarde dolari, in scadere cu 6% fata de 2006, transmite Reuters, informeaza Med
Samsung Electronics, cel mai mare producator de cipuri de memorie pentru calculatoare, camere video si playere muzicale, a inregistrat anul trecut un profit net de 7,93 miliarde dolari, in scadere cu 6% fata de 2006, transmite Reuters, informeaza Mediafax. Compania a raportat in ultimul trimestru din 2007 un declin de 7% al profitului, la 2,36 miliarde $, peste asteptarile analistilor de 2,1 miliarde $, in contextul in care vanzarile de ecrane de televizoare au compensat scaderea preturilor la cipuri. Samsung a anuntat ca supraoferta de pe piata mondiala de cipuri de memorie si nivelul redus al preturilor la aceste produse vor fi tendinte care vor continua si in primul semestru din 2008.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.