La intoarcerea din vacanta pe care a petrecut-o in Egipt, Adina, lidera trupei Heaven, a fost nevoita sa plateasca la aeroportul din Cairo o taxa pentru surplus de bagaje. Motivul? In valizele cantaretei, majoritatea obiectelor erau suveniruri ce o
La intoarcerea din vacanta pe care a petrecut-o in Egipt, Adina, lidera trupei Heaven, a fost nevoita sa plateasca la aeroportul din Cairo o taxa pentru surplus de bagaje. Motivul? In valizele cantaretei, majoritatea obiectelor erau suveniruri ce o infatisau pe zeita Nefertiti, pentru care Adina a facut o pasiune. Artista si-a cumparat din bazare port-tigarete, statuete, medalioane si fel de fel de alte accesorii inscriptionate cu chipul zeitei. Pe langa asta., Adina si-a umplut bagajul cu truse de machiaj, genti si batice traditionale si cadouri pentru toti cei de acasa. Daca tot a ajuns in tara faraonilor, Adina si iubitul ei, Ciprian, nu au ratat vizita la celebre piramide. “Imi doream demult sa vad piramidele si trebuie sa recunosc ca sunt impresionante. Am vizitat mormintele faraonilor, Sfinxul, vechile orase Sakkara si Memphis si am cules informatii noi despre zeita Nefertiti, pentru care am facut o adevarata pasiune”, ne-a declarat Adina. Ea si Cirpian s-au cazat la un complex de cinci stele, in apropiere de Cairo.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.