Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR) organizeaza a doua editie a Galei Premiilor GOPO pe data de 3 martie. Nominalizarile pentru toate categoriile vor fi stabilite de un juriu si anuntate cu o luna inaintea galei de decernare a premi
Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR) organizeaza a doua editie a Galei Premiilor GOPO pe data de 3 martie. Nominalizarile pentru toate categoriile vor fi stabilite de un juriu si anuntate cu o luna inaintea galei de decernare a premiilor. Juriul de preselectie compus din cinci profesionisti din domeniu va fi desemnat de APFR si va fi facut public la jumatatea lunii ianuarie. Pentru fiecare categorie, nominalizarile sunt in numar de trei sau patru. In urma nominalizarilor, castigatorii vor fi desemnati prin votul secret, trimis prin posta sau in sistem electronic, a peste patru sute de profesionisti activi din industria de film din Romania.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.