Impresionant. Oficialii Guinness Book of Records o vor pe Mirela Ghita in celebra Carte, dupa ce au aflat ca a realizat un rebus in numai 24 de secunde "Guinness Book te vrea!" - acesta este mesajul pe care o slatineanca de 26 de ani, de profesie as
Impresionant. Oficialii Guinness Book of Records o vor pe Mirela Ghita in celebra Carte, dupa ce au aflat ca a realizat un rebus in numai 24 de secunde "Guinness Book te vrea!" - acesta este mesajul pe care o slatineanca de 26 de ani, de profesie asistenta medicala, l-a primit zilele trecute de la reprezentantii Cartii Recordurilor. Mirela Ghita spune ca le-a atras atentia americanilor dupa ce acestia au aflat ca poate face un rebus in numai 24 de secunde, in conditiile in care recordul actual este detinut de un individ care a rezolvat un careu de cuvinte incrucisate in doua minute si 14 secunde. Tanara a compus primul rebus la varsta de 10 ani, iar de atunci a facut furori prin rapiditatea sa. "Am realizat pana in prezent mii de rebusuri si am observat ca pot sa compun foarte repede un rebus. Am ajuns de la 15-20 de minute, cat imi lua la inceput, sa "scot" in urma cu cativa ani, un timp care m-a uimit si pe mine - 56 de secunde. Cu aceasta performanta, dar si cu 1.000 de rebusuri, realizate in doua luni, m-am inscris la Guinness Book in februarie 2006, dar am fost amanata atunci", ne-a spus Aurora. Nu s-a lasat, insa, invinsa si s-a apucat din nou de treaba, iar acum se pare ca sansele sunt de partea ei. "Intre timp, am realizat un rebus in doar 24 de secunde, cu care m-am inscris din nou la Guinness Book of Records, de unde imediat am primit un mesaj prin care ma anunta ca vor veni in Romania pentru a-mi omologa performanta", ne-a mai spus fata. Pe langa rebusurile rapide, Mirela lucreaza, de cateva luni, la cel mai mare careu din lume, care urmeaza sa aiba 260 de mp, cat dimensiunile unui teren de tenis.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.