Inspectorii suceveni pentru protectia consumatorului au constatat in timpul unui control efectuat la unele pensiuni turistice din judetul Suceava ca majoritatea operatorilor economici din domeniul agroturismului nu afiseaza preturile


Inspectorii suceveni pentru protectia consumatorului au constatat in timpul unui control efectuat la unele pensiuni turistice din judetul Suceava ca majoritatea operatorilor economici din domeniul agroturismului nu afiseaza preturile pe care le practica. Inspectorul sef adjunct al Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului Suceava, Elena Oanea, a declarat ca inspectorii suceveni au gasit in frigiderele si congelatoarele a trei pensiuni, care ofera servicii de cazare la standarde inalte, 39 de kilograme de carne si preparate din carne expirate, dar si o cantitate de 28 kg de carne preparata termic si congelata in vederea utilizarii ulterioare. Inspectorul sef adjunct al OJPC Suceava a mai spus ca o alta abatere constatata in timpul controlului este nedelimitarea spatiilor pentru fumatori si nefumatori sau nerespectarea acestora.
Oanea a aratat ca inspectorii OJPC Suceava au observat ca in privinta dotarilor in conformitate cu categoria de clasificare, cele mai multe nereguli depistate la unitatile de cazare controlate vizeaza nerespectarea obligativitatii folosirii lenjeriei de pat si a prosoapelor de baie de culoare alba. Operatorii economici la care s-au depistat nereguli au fost amendati.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.