ITALIA
Presa italiana anunta ca AS Roma ar putea incepe in curand negocierile cu Fiorentina pentru transferul lui Adrian Mutu, dupa ce oficialii clubului Viola au anuntat ca nu pot sa plateasca sume foarte mari pentru salariile jucatori
ITALIA
Presa italiana anunta ca AS Roma ar putea incepe in curand negocierile cu Fiorentina pentru transferul lui Adrian Mutu, dupa ce oficialii clubului Viola au anuntat ca nu pot sa plateasca sume foarte mari pentru salariile jucatorilor. “Cine vrea mai multi bani pleaca de la Fiorentina”, a declarat directorul sportiv Pantaleo Corvino pentru TGCom, care scrie ca transferul lui Mutu la Roma devine astfel posibil. Presa italiana a scris in trecut ca fosta echipa a lui Chivu este dispusa sa ofere 20 de milioane de euro pentru transferul atacantului roman, care este nemultumit in ultimul timp de faptul ca Fiorentina nu poate sa-i mareasca salariul. Mutu este vazut de oficialii lui AS Roma drept inlocuitorul perfect pentru brazilianul Mancini, care nu mai vrea sa isi prelungeasca contractul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.