Importatorul de piese auto ATP Exodus va deschide la sfarsitul lunii ianuarie la Baia Mare un centru de vanzari si service Mercedes Benz, in urma unei investitii de aproximativ 20 de milioane de euro, a anuntat compania. Noul centru va avea o suprafa
Importatorul de piese auto ATP Exodus va deschide la sfarsitul lunii ianuarie la Baia Mare un centru de vanzari si service Mercedes Benz, in urma unei investitii de aproximativ 20 de milioane de euro, a anuntat compania. Noul centru va avea o suprafata de 45.500 de metri patrati, dintre care spatiile construite vor totaliza 10.000 de metri patrati si vor include un atelier de service, caroserie, vopsitorie, vanzare masini si piese de schimb. Potrivit ATP Exodus, unitatea va fi cel mai mare centru de vanzari si service Mercedes Benz in Europa de Est. "Decizia de a deschide noul Centru Autorizat Mercedes-Benz la Baia Mare a fost luata din doua motive: in primul rand aici se afla sediul central al companiei noastre (...), iar al doilea motiv este locatia regionala - Transilvania, care in ultimii zece ani a avut o crestere economica remarcabila, ducand bineinteles si la cresterea puterii de cumparare", a declarat, intr-un comunicat, directorul general al ATP Exodus, Mircea Cirt. Lucrarile au inceput in luna martie a anului trecut. ATP Exodus importa piese auto pentru autoturisme utilitare, camioane si autobuze. In 2007, compania a avut o cifra de afaceri de peste 40 de milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.