Partida buna. Fiica magnatului american Donald Trump se iubeste cu cel mai tanar patron media din New York Ivanka Trump si-a gasit iubitul perfect in persoana lui Jared Kushner. Se pare ca fiica miliardarului american Donald Trump este foarte indrag
Partida buna. Fiica magnatului american Donald Trump se iubeste cu cel mai tanar patron media din New York Ivanka Trump si-a gasit iubitul perfect in persoana lui Jared Kushner. Se pare ca fiica miliardarului american Donald Trump este foarte indragostita de Jared, alaturi de care si-a petrecut Sarbatorile de iarna in Caraibe. Jared, in varsta de 25 de ani, este un om de afaceri de succes. In urma cu doi ani, la doar 23 de ani, el a devenit cel mai tanar patron media din New York, dupa ce a cumparat saptamanalul "The New York Observer" pentru 10 milioane de dolari. Bogati si puternici Ivanka si Jared par cuplul perfect si pentru ca au multe lucruri in comun. Ambii provin din familii foarte bogate. La fel ca si tatal Ivankai, Donald Trump, tatal lui Jared, Charles Kusher, detine afaceri imobiliare in New Jersey. Si Ivanka si Jared au terminat studiile la universitati de renume, avand acum propriile lor afaceri. De altfel, Ivanka si-a deschis in octombrie trecut propria firma de bijuterii. Cei doi s-au cunoscut in vara anului trecut, insa de fiecare data cand au fost intrebati despre relatia lor au negat vehement ca formeaza un cuplu, sustinand ca sunt doar foarte buni amici. Cu toate acestea, au fost surprinsi pe strazile din New York tinandu-se de mana si in ipostaze extrem de tandre.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.