Ne enerveaza dezinteresul manifestat de conducerea Luxten Lighting la problemele cetateanului. Sloganul "suntem o companie dinamica dedicata in intregime clientului" este postat doar pentru impresie artistica. In realitate, compania responsabila cu i
Ne enerveaza dezinteresul manifestat de conducerea Luxten Lighting la problemele cetateanului. Sloganul "suntem o companie dinamica dedicata in intregime clientului" este postat doar pentru impresie artistica. In realitate, compania responsabila cu iluminatul stradal in Bucuresti se face ca ploua atunci cand exista cu adevarat o problema in teren. Poate ca oamenii sunt prea ocupati sa-si preia pogoanele date de Primarie cu titlu gratuit!Ne enerveaza impresara aceea de fotbalisti, tatuata si cu parul ca al lui Malonga Parfait. N-o stiti? Ana Maria Prodan! Ne-a aburit atata cu transferul lui Herea si cu relatia ei de amor cu Reghecampf, incat nu mai rezistam psihic!E de-a dreptul enervanta vremea asta capricioasa din ultima vreme. Ba cald, ba frig! Pai, e frumos?Nu ne-a mai enervat demult Oana Zavoranu. Pana zilele trecute, cand si-a impartit din nou averea cu maica-sa la televizor. Pacat ca nu era si Lazarus sa rezolve cazul!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.