Complexul Victoria din Bucuresti, construit in parteneriat de catre Posta Romana si compania Comnord, va include un hotel de cinci stele, precum si spatii comerciale si de birouri. Costurile totale la care se ridica aceasta constructie vor fi de 42 d
Complexul Victoria din Bucuresti, construit in parteneriat de catre Posta Romana si compania Comnord, va include un hotel de cinci stele, precum si spatii comerciale si de birouri. Costurile totale la care se ridica aceasta constructie vor fi de 42 de milioane de euro, suma fiind acoperita integral dintr-un credit de la Piraeus Bank.
Potrivit unui anunt publicat in Monitorul Oficial, fondurile vor fi utilizate in proportie de 100% pentru finantare si pentru documentele de plata in legatura cu dezvoltarea Complexului Victoria, creditul fiind aprobat in luna august a anului trecut de catre dezvoltatorii proiectului.
Constructia de pe Calea Victoriei va avea cinci stele si va include spatii comerciale si de birouri ce se vor intinde pe o suprafata de 44 de mii de metri patrati.
Dupa finalizarea proiectului, unitatea va avea aproximativ 300 de camere. Inaugurarea imobilului va avea loc in cel putin trei ani, iar hotelul va fi afiliat lantului international de cinci stele Le Meridien.
Posta Romana detine 40% din firma Imopost Development, care este si proprietarul proiectului, pachetul majoritar fiind detinut de firma Comnord.
Lantul Le Meridien face parte, alaturi de Sheraton, din Starwood Hotel and Resort Worldwide, unul dintre principalii jucatori de pe piata hoteliera de lux din lume, cu 900 de proprietati in peste 100 de tari si peste 155.000 de angajati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.