Presedintele este ofiter acoperit. Fapt atestat in Justitie, de Ministerul Apararii Nationale. Pentru prejudiciile pe care le aduce Romaniei si oamenilor va plati intr-o zi. Desi isi inchipuie ca mania totalitara conform careia el poate face orice, o
Presedintele este ofiter acoperit. Fapt atestat in Justitie, de Ministerul Apararii Nationale. Pentru prejudiciile pe care le aduce Romaniei si oamenilor va plati intr-o zi. Desi isi inchipuie ca mania totalitara conform careia el poate face orice, oricand, fara sa suporte consecintele, va fi tolerata la infinit. De fapt, i se rupe de consecinte. Putin ii pasa de faptul ca expune Romania la o clauza de salvgardare pe Justitie. Dimpotriva, o premediteaza, ca sa poata da vina pe Guvernul Tariceanu.
Presedintele e iresponsabil. Procurorii lui politici, care au alcatuit rechizitorii trase de par la comanda, pentru ca instantele sa intoarca dosarele la Parchet, sunt cei care au expus Justitia romana la clauza de salvgardare. Seful statului este cel care a expus si expune tara la clauza de salvgardare, prin comenzile politice care au compromis sistemul judiciar, prin atacarea fostului ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu, numit "tanar mafiot obraznic" si, acum, prin refuzul de a semna numirea doamnei Norica Nicolai la Justitie, cum prevede Constitutia.
Traian Basescu a prezis ca pe agricultura clauza era inevitabila, iar tanarul ministru Dacian Ciolos a dovedit contrariul. Acum, presedintele Basescu tine din rasputeri sa primim clauza de salvgardare pe Justitie. Ceea ce ar insemna ca sentintele din Romania nu ar mai fi recunoscute in Europa, deci s-ar arunca tone de noroi in judecatori, asa cum vrea presedintele. Promotor de procurori politici si acuzator de judecatori. Mereu, Basescu a atacat esenta Justitiei, instantele de judecata si a laudat actul preliminar de justitie, procuratura, la nivelul careia se pot fabrica dosare.
Presedintele Basescu se teme de Norica Nicolai la Justitie pentru ca o judeca dupa masura fostului ministru, Monica Macovei, care a incurajat comanda politica si instaurarea statului politienesc la discretia comandantului suprem. Se teme ca Norica Nicolai si-ar incalca atributiile de ministru, asa cum Basescu isi incalca atributiile de presedinte si ar forta Justitia contra adversarilor politici ai PNL. Cel mai tare se teme, insa, presedintele, de faptul ca ministrul Norica Nicolai ar cere DNA sa scoata dosarele liderilor partidului prezidential incuiate in sertare. Si gata cu imaginea de fata mare a stabilimentului din Modrogan. De fapt, frica si mai mare a presedintelui Basescu fata de Norica Nicolai are stransa legatura cu dosarul Hayssam Omar.
Este si motivul pentru care Cotrocenii au initiat dosariada, adica demascarea pe baza dosarului de cadre. Un precedent periculos, care se intoarce impotriva initiatorilor. Pe vremea comunismului, Norica era mustrata din motive de "anturaj". In schimb, Monica, gogosica, juna procuroare, calatorea prin Europa si detinea valuta, in conditiile in care toate acestea erau interzise. Si permise doar privilegiatilor cu dosar aprobat de Securitate. Romanii au dreptul sa stie daca la Justitie am avut un ofiter acoperit. Asa cum e verificata Norica Nicolai, sa fie verificata si Monica Macovei, sa fie verificat si presedintele tarii. Dosarul lui sa fie declasificat. Sa vada si cele cateva milioane de romani pe cine au ales.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.