Florina Cercel si Carmen Tanase au petrecut o vacanta de vis in Tenerife, unde au stat 10 zile. Cele doua actrite din telenovela "Inima de tigan" nu numai ca au au descoperit locuri senzationale, dar au si legat o prietenie pe viata. Prima impresie c
Florina Cercel si Carmen Tanase au petrecut o vacanta de vis in Tenerife, unde au stat 10 zile. Cele doua actrite din telenovela "Inima de tigan" nu numai ca au au descoperit locuri senzationale, dar au si legat o prietenie pe viata. Prima impresie cand au ajuns acolo a fost una foarte puternica. Desi era noapte, afara era atat de cald incat schimbarea de clima a fost aproape socanta. Cele doua colege de platou au ramas impresionate de hotelul in care s-au cazat, care era foarte mare, cu multe terase si superb luminat. "A fost incredibil, erau atat de multe lifturi si drumul pana la camera noastra a fost atat de intortocheat incat a doua zi m-am si ratacit. Din camera aveam o panorama splendida, spre patru piscine, totul era imprejmuit de palmieri, iar in fata aveam Oceanul. In fiecare seara asistam la un adevarat spectacol de culori atunci cand apunea soarele", povesteste Carmen. A doua zi s-au inscris imediat in multe excursii si au fost si la un aqua spa, renumit prin serviciile oferite. Prima excursie a fost la Muntele Teide si la Masca, iar drumul pana acolo nu a fost tocmai placut pentru ca ele au optat pentru jeep-uri decapotabile. “Nu a fost cea mai fericita alegere, pentru ca la Teide era foarte frig si, mai mult decat atat, ghizii conduceau masinile cu viteza mare, pe teren accidentat. Oricum, a fost o experienta interesanta si a meritat din plin drumul. Peisajul era unic, parea selenar, cu roca vulcanica, si am aflat ca acolo s-a filmat si Razboiul stelelor”, spune Florina. Pe lista lor s-a aflat si Masca, o ascunzatoare a piratilor, care candva era plina de comori si unde se afla, potrivit informatiilor date de ghid, cel mai batran copac din lume. Carmen si Florina au facut cumparaturi intr-un targ vizavi de hotel, au vizitat si L'Oro Parque, cea mai mare gradina zoologica din lume, cu parcuri imense, vegetatie si cascade. Ba mai mult, pentru prima data, Carmen a facut si scufundari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.