Mesaj pentru Geoana
Mai multi primari PSD i-au cerut ieri lui Mircea Geoana, la intalnirea regionala a conducerii partidului cu organizatiile din zona de Sud-Vest, sa puna capat scandalurilor de la varful partidului. “Ma intreaba o
Mesaj pentru Geoana
Mai multi primari PSD i-au cerut ieri lui Mircea Geoana, la intalnirea regionala a conducerii partidului cu organizatiile din zona de Sud-Vest, sa puna capat scandalurilor de la varful partidului. “Ma intreaba oamenii cand se va termina cu certurile de la varful PSD. Ei spun ca s-au saturat de asa ceva. Puneti punct acestor scandaluri de la varf, pentru ca pierdem electorat. Si este vorba de electoratul nostru traditional”, i-a transmis lui Geoana primarul comunei Vadastra din judetul Olt, Marin Batranca, potrivit NewsIn. Majoritatea edililor care au luat cuvantul au sustinut solicitarea adresata lui Geoana, iar raspunsul liderului pesedist a fost unul indreptat spre... victorie: “Vreau ca alegerile din 2008 sa spulbere falsul mit ca PSD nu poate castiga marile orase, inclusiv Bucurestiul, orase ale caror primarii nu le-a detinut niciodata”. In legatura cu Geoana, senatorul Sorin Oprescu a facut o dezvaluire marti seara, la Antena 2, la “Vorbe grele”, cu Victor Ciutacu, declarand ca anul trecut “un domn”, al carui nume nu a dorit sa-l dezvaluie, i-a cerut sa il lase in pace pe liderul pesedist. “Da, am avut aceasta intalnire, mi s-a spus direct, n-am inteles ce inseamna sa-l las in pace, ca doar nu ma duceam sa-l trag de hainuta. Totul a fost transparent, lucrurile au trecut...”, a spus Oprescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.