Ideea a pornit de la educatoarele Gradinitei 123 fiind preluata apoi de profesoara Felicia Ionescu. Momentul aniversar a adus pe scena de la tanci de cativa anisori la junii de la Maiorescu, care au recitat, cantat si dansat, dupa invataturile profes
Ideea a pornit de la educatoarele Gradinitei 123 fiind preluata apoi de profesoara Felicia Ionescu. Momentul aniversar a adus pe scena de la tanci de cativa anisori la junii de la Maiorescu, care au recitat, cantat si dansat, dupa invataturile profesoarelor Elena Potra si Elisaveta Enache, remarcate printre alte cadre didactice. "Eminescu - poetul, gazetarul si ganditorul national - este parte integranta din cultura si fiinta tuturor romanilor si asa va ramane intotdeauna", au apreciat organizatorii. Spectacolul s-a incheiat cu o hora "Ciuleandra" pentru Eminescu, batuta si dansata cu ardoare de elevii de la "Titu Maiorescu" coordonati de invatatoarea Elena Potra si care au incantat audienta inclusiv prin portul lor popular autentic. (A.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.