Vineri, 18 ianuarie, primesti

impreuna cu editia de Weekend a Cotidianului

DOZA DUBLA DE PRISON BREAK

DVD 5 - Episoadele 9 si 10

Actorul principal din „Prison Break" afirma in plina greva a scenaristilor ca orice personaj poate fi eliminat din serial daca ii „supara" pe autori.

Nolasco si Purcell sint pregatiti inclusiv „sa moara" Dominic Purcell, actorul care-l interpreteaza pe Lincoln Burrows in „Prison Break", serialul adus in exclusivitate pe DVD de ziarul Cotidianul, sustine ca nici unul dintre personajele din film nu este „in siguranta" cind vine vorba ca scenaristii sa-si scoata toporul. Potrivit publicatiei britanice „Digital Spy", Purcell declara la inceputul acestei saptamini ca exista posibilitatea ca in orice moment al serialului sa fie scos pe usa din fata, indiferent de clauzele prevazute in contractul cu Fox.

„Eu am contract pe sapte ani, dar daca ii scot din pepeni pe scenaristi sau daca acestia se plictisesc de intriga, pot sa spuna foarte usor «hai sa scapam de Lincoln». Asta este cu siguranta o posibilitate, mai ales daca tinem cont de climatul tv de astazi", spune cu nonsalanta actorul, referindu-se la greva scenaristilor americani, care pare sa nu se mai incheie.

„Prison Break" si-a facut deja un renume pentru rasturnarile socante de situatie sau schimbarile bruste ale intrigii de la un episod la altul. In plus, si iesirile violente pe care le-au facut anumite personaje din serial au lasat cu gura cascata milioanele de fani. Este cazul avocatei Veronica Donovan, dar si al medicului Sara Tancredi.

In opinia lui Dominic Purcell, trendul va continua. „Te poti astepta in orice moment sa vezi personaje favorite eliminate in urmatoarele serii. Scenaristii si producatorii serialului au spus clar de la bun inceput ca singurii oameni a caror prezenta este garantata pina la finalul serialului sint Michael si Lincoln, dar si asta s-ar putea schimba", considera actorul. Coleg de platou cu Purcell, Amaury Nolasco este pe aceeasi pozitie ca si acesta.

„Nimeni nu este indispensabil. N-as fi surprins daca intr-o zi ne-ar omori, pe mine, pe Wentworth sau pe Dominic", spunea amuzat actorul intr-un interviu recent acordat TV.Guide.com. „In fiecare saptamina deschid scenariul si ma intreb daca Sucre mai traieste", continua Nolasco. DVD-ul 5 din Colectia „Prison Break", care contine episoadele 9 si 10, se va distribui vineri, 18 ianuarie, cu editia de weekend a ziarului Cotidianul si impreuna vor costa 12,9 lei.

Cititi un interviu cu Dominic Purcell pe www.cotidianul.ro/select