La cutite. Mama printesei de Wales i-a spus vorbe grele in timpul unei dispute din iunie 1997, cu doua luni inainte ca aceasta sa moara Amanunte socante despre viata fostei printese de Wales continua sa faca valuri in presa, la zece ani dupa dispari
La cutite. Mama printesei de Wales i-a spus vorbe grele in timpul unei dispute din iunie 1997, cu doua luni inainte ca aceasta sa moara Amanunte socante despre viata fostei printese de Wales continua sa faca valuri in presa, la zece ani dupa disparitia tragica a acesteia. Ziarele britanice au scris, ieri, ca Lady Di a rupt relatia cu mama sa, Frances Shand Kydd, dupa ce aceasta a catalogat-o drept "curva". Cele doua nu si-au mai vorbit din iunie 1997, cand a avut loc cearta. Doua luni mai tarziu, ea avea sa moara in cumplitul accident de la Paris, impreuna cu Dodi Al-Fayed, ultimul ei iubit. De altfel, mama Dianei era furioasa din cauza lui Dodi, acuzandu-si fiica de faptul ca "se-ncurca cu musulmani".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.