Sport. Vedeta Pro tv a petrecut o saptamana pe o partie din Bulgaria unde a avut un mic accident de la datul cu placa Cristina Constantin Abia intoarsa din Mexic, unde a fost in juriul competitiei internationale "Dansez pentru tine", Dana Rogoz a si
Sport. Vedeta Pro tv a petrecut o saptamana pe o partie din Bulgaria unde a avut un mic accident de la datul cu placa Cristina Constantin Abia intoarsa din Mexic, unde a fost in juriul competitiei internationale "Dansez pentru tine", Dana Rogoz a simtit imediat nevoia unei vacante. Ea a ales sa mearga in Bulgaria unde si-a descoperit o noua pasiune: datul cu placa. "Am stat o saptamana in statiunea montana Bansko si, in afara de ziua venirii si cea a plecarii, in fiecare zi am fost pe partie cu placa. Stiu sa schiez, dar de curand m-am apucat si de acest sport de iarna. De fapt, acesta a fost al treilea an si primul in care am simtit si eu o evolutie - pot spune ca am trecut de la stadiul de incepator la cel de "intermediar". Si imi place atat de mult snow-boardul, incat am renuntat total la schiuri. In prima zi pe partie la Bansko am cazut asa de tare, incat m-au luat cu snow-mobilul ca "urgenta". M-am lovit la umar si, in mod normal, ar fi trebuit sa fac repaus. Dar, ca un copil incapatanat, a doua zi eram din nou pe partie. Si norocul a fost ca nu m-am mai lovit la umarul respectiv dupa aceea", a povestit Dana Rogoz.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.