Un tanar de 22 de ani din Targoviste a murit la spital, dupa ce a fost injunghiat, iar altul este in stare grava, fiind lovit si el cu cutitul de catre un alt tanar in urma unei altercatii, intr-o pizzerie. Potrivit politistilor, cei doi iesisera in
Un tanar de 22 de ani din Targoviste a murit la spital, dupa ce a fost injunghiat, iar altul este in stare grava, fiind lovit si el cu cutitul de catre un alt tanar in urma unei altercatii, intr-o pizzerie. Potrivit politistilor, cei doi iesisera in oras cu un grup mai mare de prieteni. Dupa ce s-au imbatat, s-au luat la cearta intre ei, motiv pentru care au fost dati afara de patronul pizzeriei. La iesire, cei doi au plecat impreuna spre casa, despartindu-se de ceilalti tineri. Nu au ajuns prea departe. Dupa cateva sute de metri au fost ajunsi din urma de un jeep, din care a coborat unul dintre baietii certareti. Fara niciun avertisment, acesta i-a injunghiat, dupa care s-a suit in masina si a demarat in tromba. Agresorul s-a predat la politie dupa cateva ore.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.