Mama unei adolescente de 14 ani, din Focsani, sustine ca fiica sa a fost racolata de MISA in timpul unor intalniri organizate la Ateneul Popular, organizate chiar de consiliera institutiei, Odette Irimia. "Femeia asta a scris o carte, "Recurs la fem
Mama unei adolescente de 14 ani, din Focsani, sustine ca fiica sa a fost racolata de MISA in timpul unor intalniri organizate la Ateneul Popular, organizate chiar de consiliera institutiei, Odette Irimia. "Femeia asta a scris o carte, "Recurs la feminitate", in care recunoaste ca are o relatie sexuala cu un barbat casatorit si in care descrie detaliat scene erotice. Ori de cate ori fiica mea se certa cu mine, fugea sa se consulte cu ea, iar apoi se intorcea acasa obosita si fara vlaga", sustine Dana Enache. In timp ce consiliera se abtine de la orice comentariu pe aceasta tema, directorul Ateneului spune ca a demarat o ancheta pentru a se stabili daca intr-adevar au avut loc intalniri MISA la care ar fi participat tineri de 14 si 15 ani, in sediul institutiei pe care o conduce.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.