Consiliul pentru Studierea Arhivelor Securitatii a anuntat ca dosarul senatorului Norica Nicolai nu va fi reverificat. Cazul "Nicolai" este inchis: "Nu putem sa dam verdicte in fiecare zi, ce suntem noi, papagali?", a declarat Mircea Dinescu, membru
Consiliul pentru Studierea Arhivelor Securitatii a anuntat ca dosarul senatorului Norica Nicolai nu va fi reverificat. Cazul "Nicolai" este inchis: "Nu putem sa dam verdicte in fiecare zi, ce suntem noi, papagali?", a declarat Mircea Dinescu, membru in colegiul CNSAS. Reactia vine dupa ce presedintele Comisiei de control a activitatii SRI, liberalul Radu Stroe, a cerut SRI si CNSAS sa precizeze daca exista elemente de natura sa afecteze numirea Noricai Nicolai in fruntea Ministerului Justitiei. Cazimir Ionescu, membru al CNSAS, a explicat ca "legea prevede ca noi suntem obligati sa reluam orice caz in masura in care apar documente noi. Doamna Norica Nicolai a trecut prin toate legislaturile si a fost verificata de cinci-sase ori. Are decizie emisa in 2006 si are decizie din 2007, care confirma decizia din 2006".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.