Posibilele transferuri ale lui Mansour si Torje de la Poli la “dusmanii” din Capitala au contrariat publicul din Timisoara. Fanii sunt revoltati de faptul ca actuala conducere este dispusa sa renunte la doi dintre cei mai promitato

Posibilele transferuri ale lui Mansour si Torje de la Poli la “dusmanii” din Capitala au contrariat publicul din Timisoara. Fanii sunt revoltati de faptul ca actuala conducere este dispusa sa renunte la doi dintre cei mai promitatori tineri jucatori. Pentru a calma putin spiritele, presedintele Gheorghe Chivorchian lanseaza mai multe declaratii in care isi persifleaza vecinii de clasament: “Dinamo nu e o contracandidata pentru noi, ei se lupta cu Steaua sau cu FC Vaslui pentru un loc sub soarele Europei. Noi ne confruntam cu CFR Cluj si Rapid“. Poli Timisoara se afla pe locul 5, la trei puncte in fata lui Dinamo, dar in spatele Stelei, alta echipa creditata de Chivorchian cu sanse minime la titlul de campioana.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.