Bulgaria, stat lovit de un val de temperaturi foarte scazute, a interzis exporturile de energie pentru o saptamana si urmeaza a le limita pentru restul iernii, pentru a veni in intampinarea cererii interne, a anuntat ieri un inalt responsabil bulgar,
Bulgaria, stat lovit de un val de temperaturi foarte scazute, a interzis exporturile de energie pentru o saptamana si urmeaza a le limita pentru restul iernii, pentru a veni in intampinarea cererii interne, a anuntat ieri un inalt responsabil bulgar, citat de Reuters, transmite NewsIn.
Odata principalul exportator de energie din Balcani, Bulgaria a fost fortata sa isi reduca drastic exporturile in strainatate in cursul anului trecut, dupa inchiderea, in 2006, a doua reactoare, de 400 de megawati fiecare, drept conditie a aderarii la Uniunea Europeana. Anul trecut, Bulgaria a mai inchis un reactor de 210 megawati de la centrala sa din Bobov Dol.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.