Fostul premier britanic, Tony Blair, a batut palma cu stafful bancii americane JP Morgan pentru functia de consilier. In schimbul serviciilor sale, care presupun sfaturi privind politica financiara a companiei, el va fi recompensat cu cinci milioane
Fostul premier britanic, Tony Blair, a batut palma cu stafful bancii americane JP Morgan pentru functia de consilier. In schimbul serviciilor sale, care presupun sfaturi privind politica financiara a companiei, el va fi recompensat cu cinci milioane de dolari pe an, adica o suma de cinci ori mai mare decat cea vehiculata initial in presa. Vestea remunerarii atat de generoase a lui Blair a starnit, insa, un val de critici la Londra. "Cu siguranta va fi privit cu dispret de catre soldatii britanici pentru ca a acceptat un post atat de bine platit. Nimeni nu poate uita cum, in vremea cat a fost prim-ministru, nu a ezitat sa ii trimita pe frontul de lupta din Irak prost echipati si in numar prea mic", a declarat Gerald Howarth, purtatorul de cuvant al Partidului Conservator.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.