Rezultatul cursei prezidentiale din Statele Unite este total nesigur, singura certitudine care marcheaza aceste alegeri fiind ca ele sunt cele mai costisitoare din istorie, putand ajunge chiar la trei miliarde de dolari, potrivit estimarilor reviste
Rezultatul cursei prezidentiale din Statele Unite este total nesigur, singura certitudine care marcheaza aceste alegeri fiind ca ele sunt cele mai costisitoare din istorie, putand ajunge chiar la trei miliarde de dolari, potrivit estimarilor revistei "Fortune". Pana la 4 noiembrie, costurile acestei campanii vor depasi cel putin un miliard de dolari. Publicatia "Fortune" a estimat, insa, aceasta cifra la trei miliarde de dolari. Doar primarul orasului New York, Michael Bloomberg , a declarat ca este dispus sa cheltuiasca un miliard de dolari (...) daca va decide sa candideze.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.