Bilant. Potrivit politiei, 100 de autovehicule au fost avariate in accidentele in lant care s-au produs, ieri-dimineata, pe Bucuresti-Pitesti si pe Bucuresti-Constanta Nebunie mare, ieri dimineata, pe Autostrada Bucuresti-Pitesti si Autostrada Soare
Bilant. Potrivit politiei, 100 de autovehicule au fost avariate in accidentele in lant care s-au produs, ieri-dimineata, pe Bucuresti-Pitesti si pe Bucuresti-Constanta Nebunie mare, ieri dimineata, pe Autostrada Bucuresti-Pitesti si Autostrada Soarelui. Cateva zeci de autovehicule au fost implicate in accidente in lant, produse din cauza poleiului. In accidentul de pe A1, care a avut loc in jurul orei 06.00, la kilometrul 14, pe sensul Pitesti-Bucuresti, au fost avariate 42 de autovehicule. Totul a pornit de la un automarfar, care a derapat si a blocat sensul de mers spre Capitala. Vehiculele care circulau in spatele acestuia si care aveau viteza mare s-au ciocnit unele de altele. In urma accidentului, nu s-au inregistrat persoane ranite grav. Aproximativ la aceeasi ora, la kilometrul 52, pe sensul Bucuresti-Pitesti, a avut loc un accident similar, in care au fost implicate 21 de masini. Si de aceasta data, a fost vorba despre neadaptarea vitezei la conditiile de mers. Pe autostrada au mai avut loc tamponari izolate, in total 72 de masini fiind avariate. Printr-o experienta asemanatoare au trecut si mai multi soferi care mergeau pe Autostrada Soarelui. Potrivit subcomisarului Paul Ulieru, de la Centrul Infotrafic al Politiei Romane, la kilometrul 25, a avut loc o tamponare in care au fost implicate doua masini. Accidentul le-a distras atentia celorlalti participanti la trafic si, furati de peisaj, au franat brusc sau au pierdut directia de mers si au intrat si ei in coliziune. Numarul autoturismelor lovite s-a ridicat la 28. Si cum un ghinion nu vine niciodata singur, politistii au constatat ca multi dintre cei implicati in aceste accidente nu aveau asigurarile obligatorii de raspundere civila auto. Astfel, pe langa pagubele pe care vor trebui sa le plateasca, ei s-au ales cu amenzi intre o mie si doua mii de lei si le-au fost retinute certificatele si placutele de inmatriculare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.