Dupa ce l-a ratat pe Laszlo Sepsi, Steaua il poate rata si pe Ciprian Tatarusanu. Portarul nationalei de tineret, care are sanse mari sa fie inclus in lotul de seniori pentru Euro 2008, are mai multe oferte din strainatate si a fost sfatuit de aprop
Dupa ce l-a ratat pe Laszlo Sepsi, Steaua il poate rata si pe Ciprian Tatarusanu. Portarul nationalei de tineret, care are sanse mari sa fie inclus in lotul de seniori pentru Euro 2008, are mai multe oferte din strainatate si a fost sfatuit de apropiati sa accepte una dintre ele. “Mai bine se duce la un club puternic de afara, chiar daca, pentru inceput, va fi probabil imprumutat la o echipa mai slab cotata de acolo”, a spus unul dintre oamenii care au influentat destinul fotbalistului. Steaua si-a manifestat interesul de a-l achizitiona pe Tatarusanu saptamana trecuta. Au existat chiar discutii intre Gigi Becali si Jean Padureanu. Nu s-a ajuns, insa, la nici o intelegere, astfel ca Gloria Bistrita a decis sa dea prioritate ofertelor din strainatate.

Crescut la scoala de fotbal a lui Juventus
Bistrita il detine pe Tatarusanu in coproprietate cu Juventus Bucuresti, clubul de provenienta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.