Directorul adjunct al Penitenciarului din Drobeta Turnu Severin, colonelul Sever Sama, este cercetat de politisti dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier si a refuzat sa i se recolteze probe biologice. Sama este acuzat ca a intrat cu masina
Directorul adjunct al Penitenciarului din Drobeta Turnu Severin, colonelul Sever Sama, este cercetat de politisti dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier si a refuzat sa i se recolteze probe biologice. Sama este acuzat ca a intrat cu masina personala intr-un taxi, duminica noaptea, dupa care a parasit locul accidentului si a chemat un vecin care sa sustina ca a fost la volan in locul sau. Pe numele colonelului a fost intocmit dosar penal pentru refuzul de a i se recolta probe biologice, urmand ca politistii sa stabileasca daca intr-adevar el a condus masina in momentul producerii accidentului. In cazul in care se va dovedi ca el a fost la volan, directorul adjunct al Penitenciarului Drobeta Turnu Severin risca o pedeapsa cu inchisoarea intre doi si sapte ani.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.