Iulia Ciobanu, „profesoara sexy” din Roman, a decis sa-l dea pe mana politiei pe fostul ei sot, care i-a postat pe Internet diverse fotografii erotice si care, mai nou, o ameninta cu moartea. Femeia a fost, pana anul trecut, profesoara d
Iulia Ciobanu, „profesoara sexy” din Roman, a decis sa-l dea pe mana politiei pe fostul ei sot, care i-a postat pe Internet diverse fotografii erotice si care, mai nou, o ameninta cu moartea. Femeia a fost, pana anul trecut, profesoara de limba si literatura romana la Liceul cu Program Sportiv din municipiu. Intr-un moment intim al casniciei ei, ea a acceptat sa-i pozeze goala sotului, la insistentele acestuia. La putin timp dupa aceea, Iulia s-a despartit de sotul ei, insa la scurta vreme dupa pronuntarea divortului s-a pomenit ca fotografiile cu pricina sunt difuzate din belsug pe reteaua locala de Internet.

Initial, Bogdan Giurgi, fostul sot al Iuliei, a sustinut ca nu stie nimic despre fotografii si si-a acuzat fosta sotie de infidelitate. Probele detinute de Iulia Ciobanu au dovedit insa contrariul: fotografiile fusesera facute in apartamentul conjugal, cu telefonul mobil al celui care, pe vremea aceea, inca ii era sot cu acte-n regula. Ea este absolut sigura ca fostul sot i-a postat fotografiile pe Internet drept razbunare dupa divort. Mai mult, ea afirma ca despartirea de Bogdan Giurgi a survenit nu ca urmare a un ei pretinse infidelitati din partea ei, asa cum a sustinut barbatul, ci din cauza comportamentului scandalos al acestuia. „Facea crize de gelozie imposibil de descris in cuvinte si aproape ca nu era zi in care sa nu faca scandaluri iesite din comun. Casnicia noastra nu mai putea, oricum, sa continue in felul acesta”, a spus fosta profesoara.

Prinsa in valtoarea scandalului si supusa unui exagerat oprobriu public, Iulia a ezitat, initial, sa apeleze la sprijinul legii pentru a se proteja. Ea a decis insa sa apeleze la lege, in momentul in care lucrurile s-au inrautatit intr-o masura in care ii puneau in pericol nu numai imaginea publica, ci si viata. Recent, Bogdan Giurgi, nemultumit probabil doar cu reusita blamarii fostei sale sotii, s-a apucat sa o ameninte pe aceasta cu moartea. Atat prin intermediul unor cunostinte, cat si in mod direct, el i-a transmis Iuliei ca nu se va lasa pana cand o va ucide si ca singurul lui scop in viata va fi acela de a o distruge pe ea si pe familia ei. Drept urmare, femeia a hotarat sa puna piciorul in prag si sa puna capat istoriei care, deja, ii crease destule prejudicii. Ea s-a dus la politia municipiului si a depus o plangere impotriva fostului ei sot. In respectiva plangere, argumentata si cu probe, Bogdan Giurgi este acuzat de amenintari cu moartea si difuzare de materiale private fara acceptul persoanei vizate, respectiv al Iuliei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.