Un numar destul de mare de comercianti din Caras-Severin au avut la vanzare produse al caror termen de valabilitate era depasit, conform ultimelor verificari ale inspectorilor Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (OJPC). Comerciantii ca
Un numar destul de mare de comercianti din Caras-Severin au avut la vanzare produse al caror termen de valabilitate era depasit, conform ultimelor verificari ale inspectorilor Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (OJPC). Comerciantii care au incercat sa vanda alimente expirate au fost sanctionati, iar marfa retrasa de la comercializare. Existenta marfurilor cu termenul de valabilitate depasit la vanzare a fost observat si de cetateni, care au facut o serie de reclamatii la OJPC Caras-Severin.
Amenzile aplicate de inspectori au fost de peste 27 de mii lei, in doar cinci zile. Sanctiuni administrative au fost suportate si cei care au comercializat marfa cu etichete incomplete.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.