Barbatul are doi copii cu tanara, pe care aceasta se chinuie sa ii creasca singura, din alocatie si din mila vecinilor. Potrivit Realitatea TV, rugamintea femeii a fost respinsa de seful statului. In vara anului trecut, sotul femeii, Mirel Gulian, a
Barbatul are doi copii cu tanara, pe care aceasta se chinuie sa ii creasca singura, din alocatie si din mila vecinilor. Potrivit Realitatea TV, rugamintea femeii a fost respinsa de seful statului. In vara anului trecut, sotul femeii, Mirel Gulian, a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru relatii sexuale cu un minor. Magistratii si-au motivat sentinta prin faptul ca barbatul este recidivist, avand o condamnare pentru viol, in 1999. El a fost arestat in urma plangerii parintilor fetei, pe care acestia au retras-o ulterior. "Avand in vedere ca cei doi s-au casatorit si au impreuna doi copii, am solicitat intreruperea pedepsei pentru a nu periclita situatia deja grava in care se afla familia condamnatului", a declarat avocatul barbatului. Cererile de eliberare au fost respinse.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.