RAPID - Plecarea lui Mazilu nu a rezolvat problema
Galateanul Janos Szekely si ghanezul Ibrahim Salou s-au aratat dezamagiti de oferta salariala pe care le-a facut-o finantatorul giulestenilor, George Copos. Chiar daca in urma trans
RAPID - Plecarea lui Mazilu nu a rezolvat problema
Galateanul Janos Szekely si ghanezul Ibrahim Salou s-au aratat dezamagiti de oferta salariala pe care le-a facut-o finantatorul giulestenilor, George Copos. Chiar daca in urma transferului lui Ionut Mazilu la Dnepr Dnepropetrovsk a devenit mai bogat cu 3.750.000 de euro net, George Copos nu a fost deloc darnic cu doi dintre jucatorii doriti de gruparea de sub Podul Grant. NEMULTUMIRI. Ieri, inainte sa plece cu echipa sa, Otelul, intr-un stagiu de pregatire la Antalya, Janos Szekely, caruia principalul actionar al “alb-visiniilor” i-a oferit un salariu stagional de 100.000 de euro, a spus lucrurilor pe nume: “Legat de transferul meu la Rapid, s-a vorbit prea mult, dar s-au pus prea putine pe hartie. Cei de la Rapid se lauda ca dau salarii de Liga Campionilor, insa asta e doar parerea lor. Eu cred ca astfel de salarii ofera, de exemplu, CFR Cluj”. Mai nou, atacantul lui FC Bruges Ibrahim Salou este si el nemultumit de conditiile financiare pe care ar urma sa le aiba in Giulesti. “Cei de la Rapid mi-au propus un salariu de 200.000 de euro pe an, ne-am inteles, dar dupa cateva zile am fost sunat si mi-au spus ca vor sa-mi ofere mai putin. Nu asa se lucreaza! Din cate stiu eu, cluburile s-au inteles deja intre ele, asa ca astept in continuare ca cei de la Rapid sa-mi dea un semn”, a declarat fotbalistul african.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.