Luni noapte, dupa ce a incheiat emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, Mihai Gadea a plecat spre casa. A observat ca este urmarit de o masina necunoscuta. ,,Le-am aratat ca am vazut ca ma urmaresc ducindu-i pe toate strazile”, a povestit Ga

Luni noapte, dupa ce a incheiat emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, Mihai Gadea a plecat spre casa. A observat ca este urmarit de o masina necunoscuta. ,,Le-am aratat ca am vazut ca ma urmaresc ducindu-i pe toate strazile”, a povestit Gadea. Intrigat de ce i se intampla, acesta i-a telefonat lui Mircea Badea, realizatorul emisiunii “In Gura Presei” de la Antena 3 si, impreuna, au hotarat sa opreasca autoturismul urmaritorilor.

,,Mi-a dat mie telefon, nu stiu, si eu am zis: adu-i la Romexpo, nu stiu, nu mi-a venit alta idee mai buna, zic sa stam de vorba cu ei, sa vedem cine sunt”, a relatat Mircea Badea.

Blocati intre cele doua masini, paparazzi au incercat sa fuga. Nu le-a pasat ca ar putea accidenta un om. „Ei au dat cu spatele, m-am dat la o parte si au intrat in masina mea”, a declarat Badea.

Jurnalistii Antenei au chemat politia, iar paparazzi si-au chemat in ajutor colegii, care s-au aratat la fel de agresivi. Cu totii au ajuns la politie.

In mod ironic, cel mai deranjat de prezenta camerelor de filmare a fost chiar seful publicatiei de scandal, Viorel Sima.

La final, Viorel Sima le-a impartasit jurnalistilor Antenei cinismul meseriei lui. ,,Indiferent ce se intampla, daca s-a prins omul, gata, s-a termitat. Inchizi obiectivul si pleci. Mai vii maine si faci”, spune Sima.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.