Cred ca, intr-o alta viata, Basescu si Tariceanu au avut sexe diferite si au oscilat de la dragoste la ura, intr-o poveste plina de draci si nabadai.

Altfel nu pot sa-mi explic tot circul politic pornit de la Norica Nicolai la care am asistat cu totii, cu ajutorul televiziunilor, zilele astea. Basescu dadea telefon, Tariceanu nu raspundea. Basescu iesea la televizor sa anunte ca nu i s-a raspuns… Basescu mai dadea un telefon, Tariceanu iar nu era in raza de acoperire. Basescu iesea din nou la tv sa se plinga ca nu i-a fost preluat apelul. Ba parca, desi ar fi putut avea legatura cu o problema de securitate, i-a fost chiar respins… Nu in ultimul rind, Basescu expedia scrisori, pe care Tariceanu le trata cu maxima indiferenta. Si tot asa… Cred ca oamenii care au alergat cu ravasele intre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria au fost la un pas de preinfarct. Inca putin si cumparau, saracii, din proprie initiativa, flori, doar-doar l-or convinge in felul asta pe Calin sa raspunda la mesajele lui Traian, ca sa nu-l mai vada pe acesta din urma in halul ala de nervos.

M-am prins: astia de la televiziunile pentru femei apeleaza la tot felul de smecherii ca sa-si convinga targetul sa puna mina pe cite-o cratita.

Euphoria Lifestyle TV difuza, de exemplu, mai deunazi, un program de retete culinare grecesti. Pin-aici, nimic spectaculos, doar ca pe burtiera, telespectatoarele erau anuntate ca vizioneaza emisiunea „Shoppingul, pasiunea mea!". De-aia zic: am impresia ca o fac special ca sa le pacaleasca. Parca le si aud pe victimele acestui truc: „Alo! Uite, ce sa fac, draga? Bine fac. Eram la un shopping, in bucatarie! Auzi? Te sun eu in juma’ de ora? Ca mi se arde ceapa si mai am si de infasurat niste sarmale! N-ai idee cit de misto imi sta cu ele! Le-am asortat cu o ciorba de burta si arata superb! O sa adaug si niste accesorii, gen un ardei iute si o smintinica, si sa vezi tu ce succes o sa am! Irezistibila o sa fiu! Te sun, pa!".