STEAUA - Capitanul Mirel Radoi a revenit dupa 9 luni de absenta
Dupa revenirea lui Sorin Ghionea la antrenamentele Stelei s-a intors, dupa o pauza de noua luni, si capitanul Mirel Radoi. Acesta a vorbit despre sansele la titlu si atitud
STEAUA - Capitanul Mirel Radoi a revenit dupa 9 luni de absenta
Dupa revenirea lui Sorin Ghionea la antrenamentele Stelei s-a intors, dupa o pauza de noua luni, si capitanul Mirel Radoi. Acesta a vorbit despre sansele la titlu si atitudinea pe care o avea in retur. Radoi este optimist in privinta noului sezon si nu s-a aratat deloc speriat de perspectiva unei posibile recidive. Altfel, la antrenamentul de ieri din cantonamentul de la Oliva Nova, a participat si managerul general Adrian Ilie. OPTIMISM. Intrebat daca va avea teama de contacte, Mirel Radoi a raspus: “Ce fel de contacte? Cele din timpul jocurilor? Nici vorba! åsta e felul meu de-a fi, nu mi-e teama de nimic si nu ma voi feri deloc atunci cand voi intra din nou pe gazon, a spus Radoi. Mie, daca mi-ai luat ambitia si determinarea, mi-ai luat totul”. Internationalul stelist a aruncat cateva sageti si in directia rivalei la titlu, CFR Cluj: “E treaba CFR-ului daca si-a organizat deja petrecerea pentru castigarea campionatului. Eu spun doar atat, lupta pentru titlu nu s-a terminat nici pe departe. Steaua nu si-a spus ultimul cuvant in acest sezon”, a mai spus Radoi. La capitolul transferuri, mijlocasul Florin Lovin este dorit cu insistenta de Le Mans, echipa din prima liga franceza luptandu-se pentru jucatorul ros-albastrilor cu formatiile rusesti Sinnik Jaroslav si Dinamo Moscova. Al doilea transfer: Dino Eze Mijlocasul nigerian Dino Eze, de la Gloria Buzau, a semnat un contract pe patru ani cu Steaua si este gata sa lupte pentru titularizare in Ghencea. “E visul oricarui jucator sa ajunga la Steaua, si o sa ma bat pentru un post de titular. Marius Lacatus este o legenda a Stelei, ma bucur ca voi lucra cu el, in echipa sunt jucatori valorosi si sunt fericit ca voi fi coleg cu ei. Sunt un luptator si la Steaua voi lupta dublu pentru a obtine un loc in echipa”, a spus Eze.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.