Familia Keller, declarata disparuta la data de 8 ianuarie, a fost gasita intr-o parcare din zona centrala a municipiului Botoani, de catre o patrula a politiei, in timp ce dormeau in masina proprie.


"Nu trebuiau sa ne caute

Familia Keller, declarata disparuta la data de 8 ianuarie, a fost gasita intr-o parcare din zona centrala a municipiului Botoani, de catre o patrula a politiei, in timp ce dormeau in masina proprie.

"Nu trebuiau sa ne caute si nu inteleg de ce (ne-au cautat, n.r.). Ne-am plimbat si ne-am simtit bine", a spus Maria Keller.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Botosani, subcomisar Manuela Ieremie, a declarat, ca cei trei membri ai familiei Keller au fost gasiti, marti dimineata, in jurul orei 9.30, intr-o masina din zona centrala a orasului Botosani, de catre o patrula a Politiei Comunitare.

"Ei s-au declarat profund indignati si sustin ca si-au contactat permament familia", a spus Ieremie.

Ea a adaugat ca familia Keller a facut un tur al tarii prin Sud, Est si Nordul Romaniei, iar in 9 ianuarie a ajuns la Botosani unde a remediat o problema tehnica aparuta la masina.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Botosani, Ioan Keller le-a spus politistilor ca in 24 decembrie si-a contactat fratele si i-a spus ca este in Suceava si Maramures, iar ulterior si-a inchis telefonul pentru ca erau sunati de rudele din strainatate si fiind convorbiri in roaming erau costisitoare.

Keller, care in 24 decembrie trebuia sa se intoarca la serviciu, a mai spus ca a trimis un SMS sefului sau, solicitandu-i sa ii prelungeasca concediul.

Purtatorul de cuvant al IJP Botosani a mai spus ca a fost stabilit si traseul familiei Keller, de la plecarea din Timisoara, iar in tot acest timp cei trei nu au dormit la hoteluri, ci in masina, iar la benzinarii au platit cu cardul.

Astfel, acestia au fost la Baile Herculane, Brasov, Bucuresti, Botosani, Tulcea, Fetesti, Bucuresti, Pitesti, Botosani, Maramures, Baia Mare (unde sunt parintii Mariei Keller), Suceava si Botosani.

Dupa audierea de la Politie, membrii familiei Keller au spus ca sunt flamanzi si au mancat la popota unitatii. Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.