Fiica lui Gianni Agnelli, proprietarul celebrei firme auto Fiat, care a decedat in 2003, isi acuza familia ca incearca sa o traga pe sfoara si sustine ca este atat de disperata, incat s-a gandit chiar sa se sinucida din cauza faptului ca fiii sai nu
Fiica lui Gianni Agnelli, proprietarul celebrei firme auto Fiat, care a decedat in 2003, isi acuza familia ca incearca sa o traga pe sfoara si sustine ca este atat de disperata, incat s-a gandit chiar sa se sinucida din cauza faptului ca fiii sai nu-i mai vorbesc. Margherita Agnelli de Pahlen se lupta in justitie cu mama sa, in varsta de 80 de ani, pentru a primi o parte din averea estimata la 4,6 miliarde de lire sterline. Cei doi fii ai Margheritei au criticat-o pentru goana sa dupa bani, spunand ca a fost recompensata cu varf si indesat in 2004, cand a decis sa renunte la partea sa care ii revenea din compania Fiat. Pretentiile Margheritei au crescut, insa, odata cu valoarea companiei, care in 2004 era estimata la doar 800 de milioane de lire sterline. "Aceasta nu mai este o familie, s-a transformat intr-o afacere si cine nu corespunde este eliminat", s-a plans Margherita. Cei doi fii ai sai, John si Lapo Eljkann, nu mai vor sa-i vorbeasca de cand a intentat actiunea in justitie. "Singurul scop al vietii a fost sa-mi cresc copiii. Nu stiu de ce ma exclud. Daca nu eram suficient de puternica, m-as fi aruncat de pe pod, asa cum a facut fratele meu", a declarat ea ziarului "La Reppublica". Eduardo Agnelli s-a sinucis in noiembrie 2000, la varsta de 46 de ani, aruncandu-se de pe un pod din apropierea sediului firmei Fiat, din Torino. Procesul in care Margherita acuza ca a fost dezinformata in privinta adevaratei valori a companiei Fiat a inceput in urma cu cateva zile.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.