Toleranta. Fiica cea mare a presedintelui a chefuit alaturi de Giovanni Francesco, desi acesta a inselat-o cu o secretara de 24 de ani Ioana Basescu da dovada ca este o femeie deschisa la minte. Aceasta a trecut peste relatia paralela pe care iubitu
Toleranta. Fiica cea mare a presedintelui a chefuit alaturi de Giovanni Francesco, desi acesta a inselat-o cu o secretara de 24 de ani Ioana Basescu da dovada ca este o femeie deschisa la minte. Aceasta a trecut peste relatia paralela pe care iubitul ei, Giovanni Francesco, a avut-o cu Roxana Nichifor, o studenta in varsta de 24 de ani si a continuat sa se iubeasca cu acesta. Mai mult, in decembrie anul trecut, Ioana Basescu a putut afla culisele acestei legaturi chiar din CANCAN, plus un set de poze care il prezentau pe directorul de evenimente din MTV, in masina, alaturi de Roxana, care atunci cand nu merge la scoala, lucreaza ca secretara la firma impresarului Radu Groza. Imediat dupa izbucnirea scandalului, relatia dintre cei doi a dat semne de slabiciune. Mai mult, au fost lansate zvonuri din care reiesea ca cei doi nu ar mai fi impreuna. Cu toate acestea ei isi continua relatia si se afiseaza impreuna in public, unde nu ezita sa faca gesturi tandre si sa-si spuna cuvinte de iubire. Un astfel de moment a fost chiar duminica seara, cand cei doi au petrecut la Casa Jienilor, in apropiere de Obor. Bosul din MTV a ajuns mai devreme, in jurul orei 19.00, impreuna cu niste prieteni. Apoi, a sunat-o pe Ioana, careia i se adresa cu apelativul "iubire". Fata presedintelui a venit singura, lasandu-si haina la garderoba. De remarcat este ca, la plecare, Giovanni Francesco i-a adus personal paltonul si, elegant, a ajutat-o sa se imbrace. Ulterior, inainte ca cei doi sa iasa pe usa, a prins-o de talie, cu un gest plin de afectiune.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.