Ministrul de Interne, Cristian David, a sustinut ca nu exista elemente care sa conduca la ideea ca institutia pe care o conduce a avut vreo implicare in cazul interceptarii discutiilor telefonice intre procurorul Ciprian Nastasiu si Omar Hays

Ministrul de Interne, Cristian David, a sustinut ca nu exista elemente care sa conduca la ideea ca institutia pe care o conduce a avut vreo implicare in cazul interceptarii discutiilor telefonice intre procurorul Ciprian Nastasiu si Omar Hayssam.

"Pana la acest moment nu avem elemente care sa conduca la ideea ca MIRA a avut o implicare in acest dosar”, a spus David, raspunzand unor intrebari legate de solicitarea facuta de presedintele Comisiei de control al activitatii SRI, Radu Stroe, privind cazul interceptarilor. David a precizat insa ca la MIRA se desfasoara o verificare a aspectelor semnalate de Radu Stroe. Presedintele comisiei SRI a spus la sfarstul saptamanii trecute ca MIRA, Politia de Frontiera, SRI si CSAT sa se sesizeze in legatura cu afirmatiile din transcriptul discutiilor telefonice intre procurorul Nastasiu si Omar Hayssam si sa informeze opinia publica, media si comisiile parlamentare de resort, SRI sau SIE, dupa caz.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.