BERBEC:
Va bucurati de aprecierea crescanda din partea sefilor sau a partenerilor de afaceri. Poate ar fi timpul sa va reevaluati situatia.
TAUR:
O zi in care va propuneti o multime de lucruri pentru rezolvare, insa multe dintr

BERBEC:
Va bucurati de aprecierea crescanda din partea sefilor sau a partenerilor de afaceri. Poate ar fi timpul sa va reevaluati situatia.
TAUR:
O zi in care va propuneti o multime de lucruri pentru rezolvare, insa multe dintre ele peste masura posibilitatilor reale.

GEMENI:
Cunostintele si experienta dvs. profesionala vor fi solicitate intens in aceasta zi. Aprecierile nu vor intarzia sa apara.

RAC:
Intuitia va permite rezolvarea rapida a unei probleme presante. Adoptati un stil de lucru metodic, pentru a avea eficienta.

LEU:
Nu va neglijati armonia vietii sentimentale. Este mult prea importanta pentru confortul dvs. psihic.

FECIOARA:
Cineva incearca sa va influenteze in luarea unei decizii foarte importante insa este mai bine ca hotararea finala sa va apartina.

BALANTA:
Sunteti nemultumit de o situatie ivita la serviciu si acest lucru va tinde sa marcheze intreaga zi. Ar fi bine sa va odihniti mai mult.

SCORPION:
Daca doriti sa initiati o noua activitate, aceasta se va bucura de rezultatate favorabile. Rabdarea si disciplina va sunt aliate.

SAGETATOR:
O intalnire neprevazuta poate avea consecinte fericite pentru afacerile dvs. Evitati sa imprumutati bani.

CAPRICORN:
Dispuneti de suficienta putere de convingere pentru a obtine ceea ce va doriti de la ceilalti. Viata afectiva se poate relansa.

VARSATOR:
Proiectele dvs. pentru aceasta zi pot cunoaste o oarecare intarziere, insa este bine sa persistati in dorinta de a le finaliza.

PESTI:
Aveti tendinta de a cheltui, insa nu este momentul sa faceti mai multe cumparaturi decat puteti sa va permiteti. Fiti moderat.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.