Iluziile pe care vi le faceti astazi stau la baza tendintei spre laudarosenie si a excesului de incredere. Va puteti provoca singuri necazuri, cand in ciuda atasamentului fata de prieteni si a fidelitatii conjugale, veti deconspira secretele dumneavoastra si pe ale altora. Lipsa de dezinvoltura si asocierea valorilor straine conduc la adancirea sentimentului de constientizare. Veti invata ca Ego-ul este numai o parte secundara, menita sa asigure o fundatie sigura pentru fericire si succes, iar viata dezinteresata reprezinta cheia celor mai bune experiente. Va impuneti studiul analitic si folositi maximum de discernamant in toate problemele. Veti lucra bine, va veti simti bine atata timp cat nu va veti ocupa de problemele interioare.

Berbec
Astazi puteti fi cotati ca fiind lipsiti de bunavointa si vindicativi. Sunteti impresionabili si puneti multa pasiune in tot ceea ce faceti. Partenerul va poate considera putin cam moale si neglijent fata de relatie, dar de fapt realitatea este cu totul alta. Chiar daca acceptati sa-l secondati pe seful dumneavoastra, nu veti pierde gustul pentru imagini stralucitoare. Ba mai mult decat atat , sunteti predispusi spre autoaprobare si supraestimare a calitatilor organizatorice sau a inspiratiei artistice. Va maturizati pe o noua panta sociala si politica, oferindu-le celor din jur asigurarea ca aveti ceva de spus.

Taur
Astazi sunteti purtatorul unor mari satisfactii materiale, dar cineva din anturajul apropiat va blocheaza posibilitatile de realizare dupa pacurgerea catorva pasi. Exista conditii extrem de favorabile studiului personal. Imbinati cu succes partea analitica cu cea artistica. Dorinta de independenta este activata, avand drept consecinta unele pretentii, chiar manii. Astazi dispretuiti destul de mult viata in comun, deoarece
vi se pare pierdere de vreme sa faceti jocul partenerului sau sa-i indepliniti acestuia anumite dorinte in loc sa va preocupe propria afirmare.

Gemeni
Exista o mare dorinta de a castiga material, de a pune in aplicare ceea ce va macina oricum de ceva vreme. Aventurile sentimentale si placerile desfasurate cu mare intensitate ocupa un loc important in viata dumneavoastra. Dragostea, inconstanta ca zona de interes si speculatiile eronat directionate par sa va afecteze. Energia intelectuala se risipeste pe mai multe planuri, iar dumneavoastra nu faceti decat ceea ce ganditi. Exista pericolul de a trage anumite concluzii gresite, de a avea o dezinvoltura care mascheaza o puternica tendinta de a introspecta.

Rac
Exista o anumita instabilitate in asocieri comerciale sau in afaceri care va poate conduce la o stare de neliniste iesita din comun. Nu va puteti disciplina si nu va puteti decide pentru a va dezvolta calitatile. O persoana de sex opus poate fi usor obraznica fata de dumneavoastra, lucru care va deranjeaza destul de mult si chiar decideti sa-i atrageti atentia. Sunteti gata de riposta, datorita lipsei de suplete in adaptare care va caracterizeaza astazi. Trebuie sa cautati sa va adaptati inainte de a fi catalogati drept irascibili sau carcotasi. Nu va lansati in dipute inainte de a intoarce situatia pe toate fetele!

Leu
Astazi sunteti dominati de o serie de emotii profunde, adanci si de o deosebita inteligenta speculativa. Va apropiati de probleme legate de cercetare, sau de analiza asupra misterelor mortii. Se dezvolta simtul afacerilor, inteligenta tranzactiilor si a intereselor sau a operatiilor legate de mosteniri. Daca in trecut ati fost privat de anumite drepturi , a venit momentul sa va luati revansa, sa beneficiati din plin de un Destin favorabil in plan concret. Va concentrati cu multa nervozitate asupra problemelor minore, deoarece vi se par prea apasatoare.

Fecioara