Presedintele clubului de handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea, Ioan Gavrilescu, a declarat, dupa tragerea la sorti a grupelor principale ale Ligii Campionilor, ca grupa nu este nici buna, nici rea, ci este varianta de mijloc.

"Varianta care ne-ar fi convenit cel mai mult era cea cu Hypo, Slagelse si Nurnberg, iar cel mai putin convenabila era cea cu Zvezda, Slagelse si Lada Togliati. Am cazut la mijloc, dar nu trebuie sa uitam ca sita a cernut si toate meciurile sunt importante. In opinia mea cel mai important meci va fi primul, in deplasare, cu FC Nurnberg, pe care daca il vom castiga, vom avea mare incredere in noi in continuare. Ne onoreaza ca se spune ca suntem favoriti la jucarea finalei. Asta ne dorim si noi din tot sufletul. Obiectivul echipei este insa calificarea in semifinale. Cred ca actualul sistem implementat de EHF este mai bun decat cel eliminatoriu dinainte, pentru ca da sansa fiecarei echipe sa-si arate valoarea. Inainte, daca prindeai o zi mai proasta, ratai calificarea mai departe. Mi-as dori ca in semifinale, din grupa noastra sa se califice Oltchim si Gyor", a spus Gavrilescu.

Oltchim Ramnicu Valcea va juca in grupa principala A a Ligii Campionilor cu formatiile Gyor ETO (Ungaria), Lada Togliati (Rusia) si FC Nurnberg (Germania).

In grupa B vor juca echipele Hypo Viena (Austria), Zvezda Zvenigorod (Rusia), Viborg HK (Danemarca) si Slagelse (Danemarca, detinatoarea trofeului).
Mediafax