Firma Sigma Proiect Development, controlata de omul de afaceri George Padure si un grup de investitori belgieni, va incepe cel tarziu in luna aprilie constructia a peste 1.700 de apartamente si 20.000 metri de spatii comerciale in sectorul 2 al Capit
Firma Sigma Proiect Development, controlata de omul de afaceri George Padure si un grup de investitori belgieni, va incepe cel tarziu in luna aprilie constructia a peste 1.700 de apartamente si 20.000 metri de spatii comerciale in sectorul 2 al Capitalei. Proiectul va costa in jur de 210 milioane euro.
Proiectul cuprinde constructia a 14 cladiri, intre doua si 16 etaje, cu peste 1.700 de apartamente, 20.000 metri patrati de spatii comerciale si servicii, precum si 2.800 de locuri de parcare. Suprafata totala pe care va fi dezvoltata investitia este de 150.000 de metri patrati.
"Lucrarile de constructie vor incepe cel tarziu in luna aprilie a acestui an si se vor incheia in 2011. Proiectantii proiectului sunt firma austriaca Baumschlager & Eberle, impreuna cu arhitectul local All Plan Construction, iar momentan suntem in faza de selectie a constructorului", a declarat Padure, citat de Mediafax.
Potrivit sursei citate, suma de 210 milioane euro va fi asigurata din credite bancare si surse proprii ale actionarilor.
Pe de alta parte, omul de afaceri a declarat ca a fost incheiata vanzarea celor 276 de apartamente din cadrul proiectului Metropolis Residence, situat in Bucuresti, langa Piata Chibrit, cu o valoare de 48 milioane euro. Proiectul, dezvoltat de firma Star Proiect Development, controlata de Padure, alaturi de oameni de afaceri belgieni, include trei cladiri, dintre care doua au cate 13 etaje, iar cea de-a treia 18 etaje, cu o suprafata construita insumata de aproape 37.000 de metri patrati.
Padure a anuntat in luna aprilie a anului trecut ca intentioneaza sa deru leze in perioada 2007-2012, alaturi de investitorii belgieni, mai multe proiecte rezidentiale, in valoare de peste 750 de milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.