Sansa. Desi a figurat pe lista neagra, Viorel Frunza a beneficiat de "pila" lui Hizo pentru a ramane in lot Lucratura. Fotbalistii de la Ceahlaul pusi pe lista de transferuri in decembrie au fost trimisi la echipa a doua Secundul Lefter a trimis mes
Sansa. Desi a figurat pe lista neagra, Viorel Frunza a beneficiat de "pila" lui Hizo pentru a ramane in lot Lucratura. Fotbalistii de la Ceahlaul pusi pe lista de transferuri in decembrie au fost trimisi la echipa a doua Secundul Lefter a trimis mesajele catre jucatori: "Reunirea lotului este pe 14 ianuarie". I-a inclus si pe cei zece pe care Gheorghe Stefan ii pusese pe lista de transferuri, imediat dupa meciul pierdut cu Rapid (0-1). Luni, ora 10.00. Lotul este la stadion, pregatit pentru a-l intampina pe antrenorul Viorel Hizo. Apare "Dulaul". Langa el se "leagana" presedintele CA, Viorel Mastacaneanu. Sedinta. Doar cu cinci jucatori. Putine cuvinte s-au spus acolo, in vestiar. Dureroase, insa, pentru fotbalisti. Schumacher, Raducan, Iordache, Golban si nevinovatul Iftimie, un pusti care s-a lipit si el, saracul, de lot, au fost trimisi sa se antreneze la echipa a doua. Ordin de la finantatorul care, se pare, chiar a ramas cu buzunarele goale si vrea sa scape de cei cu contracte mari. Mai mult, celor "oropsiti de soarta" li s-a transmis sa-si caute echipe. S-a dat si un termen: doua saptamani. Exact perioada care a ramas pana cand Ceahlaul va pleca in cantonament in Antalya. Finalul mesajului: "Daca nu va gasiti, vom avea o discutie, sa vedem ce se poate face". Scurt si la obiect, spre nemultumirea fotbalistilor. "Nu e corect. Au fost adusi aici "moca", iar acum li se cere sa plece, dar nu liberi de contract. Mai vor si bani pe ei. Nu mor ei de foame, dar clubul nu le-a dat ultimele doua-trei rate din contracte", a comentat situatia unul dintre oficialii clubului. Good bye, "Pinalti"! Vranjkovic, Matache, Mohammed Hamza, Ayza si Rusmir nu au ajuns la reunirea lotului. Primii doi sunt ai lui Dinamo, pe Hamza nu s-a platit restul banilor catre clubul de unde a venit, iar ultimii nu vor sa mai auda de Ceahlaul. Cei cinci fotbalisti figurau pe lista "Eject" a lui "Pinalti".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.