Un barbat din sectorul 6 al Capitalei si-a agresat sotia, producandu-i rani grave, in noaptea de duminica spre luni, apoi s-a sinucis aruncandu-se de la o fereastra a apartamentului in care locuia, situat la etajul sapte al unui imobil de pe bulevar
Un barbat din sectorul 6 al Capitalei si-a agresat sotia, producandu-i rani grave, in noaptea de duminica spre luni, apoi s-a sinucis aruncandu-se de la o fereastra a apartamentului in care locuia, situat la etajul sapte al unui imobil de pe bulevardul Constructorilor. Politistii de la Sectia 20 au fost solicitati, prin apelul de urgenta 112, sa intervina pe bulevardul Constructorilor, unde avea loc un scandal conjugal. Pana a ajuns politia, o persoana s-a aruncat de la etaj. La baza blocului, politistii au gasit trupul neinsufletit al lui Ion Dragusin, de 55 de ani, care statea la etajul sapte. Ajunsi in fata usii, politistii au incercat sa discute cu femeia care se presupunea ca se afla in casa. Nici un raspuns.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.