Schimbare. Echipa din "Stefan cel Mare" va disputa toate meciurile de acasa, in campionat si in cupele europene, pe stadionul care va fi construit pana in 2010 E sigur, conducatorii de la Dinamo au renuntat la planul de a reconstrui stadionul din so
Schimbare. Echipa din "Stefan cel Mare" va disputa toate meciurile de acasa, in campionat si in cupele europene, pe stadionul care va fi construit pana in 2010 E sigur, conducatorii de la Dinamo au renuntat la planul de a reconstrui stadionul din soseaua Stefan cel Mare. Mai mult, ei au refuzat si proiectul conform caruia ar fi trebuit sa construiasca un nou stadion, in afara Bucurestiului, cu banii castigati de pe urma vanzarii terenului pe care se afla amplasat in prezent clubul. Pana la urma, conducatorii "alb-rosilor" au ales o a treia varianta. Incepand cu anul 2010, Dinamo va inchiria de la primarie noul stadion, care va fi construit pe locul fostului "Lia Manoliu" si care va fi botezat "Arena". Stadionul Dinamo va ramane in picioare, dar va fi un loc pentru antrenament si pentru meciurile amicale sau pentru cele ale echipei a doua. Arena va avea 55.000 de locuri si va fi ultramoderna. Este o copie a constructiei pe care Eintracht Frankfurt isi disputa partidele. Va fi complet acoperit, iar in jurul tribunelor vor functiona magazine, cafenele, restaurante si sali pentru conferinta. Statul roman va investi in aceasta constructie peste 220 de milioane de euro, dar banii pot fi recuperati in timp scurt. Dupa modelul echipelor din alte capitale europene, Dinamo va disputa meciurile de acasa in campionat si in cupele europene dupa ce va achita o taxa nu foarte piperata primariei locale, care va beneficia si de o cota parte din biletele puse in vanzare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.