Liderul PC Dan Voiculescu a declarat, marti, ca problemele referitoare la numirea unui titular la ministerul Justitiei sunt create de catre presedintele Traian Basescu, care nu intelege sa-si respecte prerogativele si incalca astfel Constitutia. V
Liderul PC Dan Voiculescu a declarat, marti, ca problemele referitoare la numirea unui titular la ministerul Justitiei sunt create de catre presedintele Traian Basescu, care nu intelege sa-si respecte prerogativele si incalca astfel Constitutia. Voiculescu a precizat ca nu ar dori ca el sau Partidul Conservator sa se amestece in disputa politica pe acest subiect, dar crede ca Romania nu are nevoie in 2008 de un an de framantari, asa cum se anunta inca din ianuarie.

"Vreau sa le amintesc tuturor ca anul trecut am pierdut un miliard de euro fonduri europene si vreau sa le amintesc tuturor, inclusiv presedintelui Traian Basescu, ca, daca va continua sa obstructioneze viata publica, va mai pierde un miliard si asta nu cred ca este in interesul poporului pe care il invoca atat de des", a mai declarat liderul conservator.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.